Meer dan 10 jaar expertise in het vastleggen van 3D-realiteit, laserscanning, dimensionale controle en technische CAD-services

Puntenwolken, 3D-modellen, plattegronden en procestekeningen

Met behulp van 3D-laserscantechnologie biedt Real to Desk een efficiënte en veilige manier om as-built documentatie te genereren of bestaande plannen bij te werken. Naast het samenstellen van nauwkeurige en volledige 3D-modellen en lay-outplannen, -aanzichten en -doorsneden, zijn onze technisch tekenaars ook bedreven in het bijwerken van procestekeningen om aan al uw operationele en wettelijke vereisten te voldoen.

Pre-engineering & clashdetectie

Real to Desk verzorgt de technische voorbereiding van uw engineering projecten. Of het nu gaat om een ​​greenfield-project of een verbouwing van een oudere constructie, op een gegeven moment komen technische disciplines samen. Wij kunnen u verzekeren dat alles bij elkaar past en dat u beschikt over nauwkeurige en volledige ruimtelijke gegevens.

Dimensie controle

Wanneer uw project een hoger precisieniveau vereist, zullen we onze traditionele scans voltooien of vervangen door zeer nauwkeurige metingen met behulp van lasertrackers, korteafstandsscanners of industriële total stations.

Realiteit vastleggen

Luchtbeelden in combinatie met terrestrische scans van een buiten- of binnenomgeving worden verwerkt tot het product dat uw project tot een succes maakt. U krijgt een gedetailleerde set ruimtelijke informatie in uw vertrouwde formaat. Met deze gegevens kan uw ontwerp op maat worden gemaakt, wordt uw evenement gevisualiseerd, speelt uw spel of wordt uw beveiligingstraining tot in detail nagebootst.

let's talk

Wat is uw

Volgende project ?

.

nl_NLDutch